MENU

Водоразтворима помада за коса Blue Reuzel High Sheen

Синият Reuzel е водоразтворима помада за коса със силно фиксиране и блясък и чудесен ванилов аромат. Задържа силно косата както класическа вакса, но се отмива лесно с вода. Тази супер концентрирана помада е подходяща за всякакъв тип текстура и дебелина на косъма и придава завършен външен вид на всяка прическа. От високите помпадури до прилежно обърнатата назад или настрани коса, Синият Reuzel може да се справи с всичко. Помадата запазва своята гъвкавост през целия ден и позволява многократно разресване.

Начин на употреба: Вземете достатъчно количество от помадата и я затоплете между дланите на ръцете докато омекне. След това нанесете внимателно и равномерно в косата от корените към краищата.

Стилизиране: Можете да оформите косата с гребен, четка или просто с ръка в желаната от Вас форма. Ако е нужно добавете още от продукта или навлажнете леко косата (препоръчваме работа с мокър гребен), за да завършите прическата. Синият Reuzel Ви дава достатъчно време за работа, за да стилизирате прическата си. В продължение на деня можете да активирате помадата с леко навлажняване, добавяне на Reuzel Grooming Tonic или просто при работа с мокър гребен.

Разфасовки: 35 гр. / 113 гр. / 340 гр.